tirsdag 20. oktober 2009

Middags tips !

Her er ett lite middags tips fra meg :D
Veldig god ;)
Det du trenger til 4 personer:
800 gr. ørret filet uten skinn og bein
1 purre
4-6 stangselleri event, 1/2 fennikel i skiver om en ikke liker stangselleri
1 gulrot i terninger
Revet skall av en sitron
1/2 dl fløte
1/2 fiskekraft ( trenger ikke )
Saften av sitronen
Finhakket persille
Slik gjør du :
Sett stekeovnen på 200 grader.
Smør en ildfastform og legg grønnsaksbitene i formen, dryss over salt og pepper.
Del ørretn i serveringsbiter og legg de over grønnsakene.
Bland sammen fløte, sitronsaft og fiskekraft ( terninger ) og hell gjevnt over.
Dekk formen med folie og stek midt i ovnen ca. 15 min, dryss persille over og server i formen. Fint å ha til hvitvin, hvitløksbrød og bakte poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar